Social media training voor bedrijven

Wil jij social media kennis liever in huis halen? Dan is een social media training dé perfecte oplossing!

Na een inventarisatie bepalen we samen de inhoud van de training. Hierbij vinden wij het erg belangrijk dat de inhoud van de training in lijn is met je online strategie en dus ook gaat bijdragen aan je langetermijn doelstellingen.

Losse social media training of trainingsprogramma?

In overleg kijken we graag samen wat voor soort social media training relevant is voor jouw uitdaging. Dit kan een losse training zijn waarin we een specifiek onderwerp uitleggen of een volledig trainingstraject waarin we bijvoorbeeld de marketingafdeling trainen om zelf met je social media strategie aan de slag te gaan. Onderstaand een overzicht van de meest voorkomende social media trainingen:

Uiteraard bekijken we graag samen in overleg wat de inhoud van de training moet zijn. Hierbij vinden we het erg belangrijk om samen het niveau te bepalen, zodat we de training voor alle deelnemers interessant kunnen maken. Indien nodig is het natuurlijk ook een optie om de training op te splitsen in verschillende niveau’s. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.