Onze werkwijze

Wij geloven in een strategische aanpak waarbij we jouw doelstellingen vertalen naar een passende social media strategie.

We beginnen met een analyse waarin we samen de eerste stappen zetten naar een succesvolle samenwerking. Door vanaf het begin samen aan de uiteindelijke strategie te werken zorgen we voor meer betrokkenheid en een effectievere samenwerking.

Analyse

Om een goed beeld te krijgen van de huidige online- en social media activiteiten starten we altijd met een analyse. Hierin gaan we verder dan alleen het bekijken van content en campagnes. Voor het uitzetten van een effectieve strategie is het ook belangrijk dat we bijvoorbeeld kijken naar:

De analyse geeft ons een goed startpunt om samen aan de slag te gaan. We hebben hierdoor een goed beeld van het bedrijf en kunnen effectief de brainstorm ingaan waarin we samen de eerste stappen kunnen zetten naar een succesvolle social media strategie

Brainstorm

De brainstormsessie is met name bedoeld om vanuit de analyse te bekijken welke kansen en mogelijkheden we zien. Hierbij houden we natuurlijk altijd de doelstellingen in het achterhoofd. Welke kansen willen we in de brainstorm signaleren?

Na de brainstormsessie gaan we aan de slag met het uitwerken van de social media strategie. Dit doen we niet alleen, maar graag samen met onze opdrachtgevers. Wij geloven namelijk dat een intensieve samenwerking altijd zorgt voor betere resultaten.

Strategie

In de social media strategie werken we een complete strategie uit die bij gaat dragen aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen. De volgende onderwerpen komen hierin terug:

Het laatste onderdeel van de strategie vinden wij erg belangrijk. Je hebt immers weinig aan een goede strategie als deze niet op de juiste wijze wordt ingezet. In het implementatie gedeelte kijken we naar processen, personeel, kennis en budget om een praktisch advies te geven. We starten graag met quick wins en bepalen hierna graag samen met jou binnen welk tijdspad we bepaalde activiteiten willen uitrollen.

Social media diensten

In de implementatie bekijken we aan welke social media diensten je als bedrijf behoefte heeft. We adviseren je graag over de verschillende diensten die we aanbieden. Natuurlijk is het zeker ook mogelijk om bijvoorbeeld een training te volgen en een deel van de werkzaamheden zelf op te pakken. We denken graag met je mee.

Voor vragen over onze werkwijze kun je altijd contact met ons opnemen.