Onze klanten

Referenties & recensies

We werken onder andere voor

Referenties

We hebben al enkele jaren een hele prettige samenwerking op het gebied van Facebook marketing en alles wat er omheen hangt. Ze zijn experts op het gebied van Social Media en Marketing. Een gebied waar heel veel kansen zitten als je dit goed aanpakt en wat ik voor heel veel ondernemers kan aanbevelen.

Caroline Elenbaas

Eigenaar, Cfoto

Social Marketing Experts is een super partij om mee samen te werken. Peanuts marketing is zelf actief in de sales en leadgeneratie en werkt regelmatig samen met Social Marketing Experts aan effectieve social media campagnes. Het is voor ons van belang om met een goede partij samen te werken die op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen en je altijd kan voorzien van het juiste advies. Buiten dat ze goed zijn in hun werk zijn ze persoonlijk gewoon leuke, gezellige en fijne personen om mee samen te werken. Een echte aanrader als jij je wilt ontwikkelen binnen je bedrijf!

Kayleigh Goossens

Eigenaar, Peanuts Marketing

Maaike is een topper die haar vak verstaat. Sinds een tijdje verzorgt Social Marketing Experts onze voornamelijk Facebook marketing en dit is een groot succes. Naast de afgesproken werkzaamheden wordt er ook meegedacht in andere marketing gerelateerde zaken. Keep up the good work!

Albert Verwater

Eigenaar, The Wedding DJ