Adverteren op social media

Genereer meer zichtbaarheid, leads en klanten!

Hoe adverteer ik op social media?

Op de meeste social media kanalen is het heel eenvoudig om een advertentie account aan te maken. Vaak is het een kwestie van het koppelen van je betaalgegevens en je kunt direct van start. Het instellen van een advertising campagne is in de basis vrij eenvoudig. Wanneer je echter serieus aan de slag wilt komt er de nodige specialistische kennis bij kijken.

De juiste boodschap op het juiste moment

Zoals aangegeven kun je vrij eenvoudig een simpele advertising campagne opzetten. Maar als je echt resultaat wilt boeken zul je veel tijd moeten stoppen in onderzoek of een specialist in moeten schakelen. Hoe weet je namelijk of je de juiste boodschap laat zien aan de juiste mensen? Hoe maak je optimaal gebruik van de data die je Facebook pixel verzameld? Hoe stuur je op de juiste kpi’s die passen bij de bedrijfsdoelstellingen? Dat zijn allemaal vragen waar je tegenaan zult lopen. Uiteraard gebruiken wij graag onze kennis en expertise om voor jou het beste resultaat te halen.

Begin met een goede strategie

Wanneer je serieus aan de slag wilt met adverteren op social media dan adviseren wij om eerst een goede strategie te bepalen:

Na het bepalen van je strategie kun je aan de slag met adverteren op Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn, Snapchat of Twitter. Je zult vooral succes boeken door regelmatig en op de juiste manier te optimaliseren. Hier helpen wij uiteraard graag bij.

Waarom adverteren op social media?

Je vraagt jezelf misschien af waarom je op social media zou moeten adverteren. Zoals eerder aangegeven is het organische bereik van de meeste social media kanalen nihil. Om dus goede resultaten te behalen zul je met advertenties aan de slag moeten. Alle social kanalen bieden uitstekende mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken en je doelstellingen te behalen:

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder bedrijf rendement kan halen uit socialmedia-campagnes indien je een goede strategie hanteert en de juiste aanpak gebruikt. Social Marketing Experts komt graag bij je langs om te vertellen over de mogelijkheden.