Over ons

Social Marketing Experts

Over Social Marketing Experts

Social Marketing Experts helpt bedrijven om te groeien. Dit doen wij door intensief samen te werken met onze klant en diverse specialisten met uiteindelijke doel om optimaal bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Wij geloven dat we alleen met echt teamwork de beste resultaten kunnen behalen. We vinden het dan ook erg prettig om regelmatig op locatie bij onze klant te werken.

Social media bureau breda medewerkers

Over Maaike

In 2018 ben ik een online marketing bureau gestart naast mijn opleiding. Omdat ik mijzelf hierbij steeds meer ben gaan specialiseren in social media heb ik besloten om met mijn bedrijf volledig op social media te focussen. Om deze reden is de naam van het bedrijf in 2019 aangepast naar Social Marketing Experts.

"Ik neem graag jouw social media uit handen om hiermee bij te dragen aan je bedrijfsdoelstellingen en om ervoor te zorgen dat je jezelf kunt focussen op de dingen die je echt leuk vindt".

Favoriete quote: "Als je het kunt dromen kun je het doen"

Lievelingseten: Pizza

Favoriete vakantiebestemming: Côte d'Azur
Maaike Social Marketing Experts
Maaike Vermeeren
Oprichter & mede-eigenaar

Over Jordy

Ik ben sinds 2013 actief op gebied van social media. In de afgelopen jaren heb ik mijn ervaring opgedaan in de rol van social media manager en consultant bij meer dan 100 MKB bedrijven en gerenomeerde A-merken, zoals: LIDL, Bijenkorf, Europcar, Yakult, Rabobank, Burger King, Interpolis & ASML. In 2020 werd het tijd om de stap te zetten naar ondernemerschap om vervolgens vanaf 2022 mede-eigenaar te worden van Social Marketing Experts.

"Ik krijg er enorm veel energie van om bedrijven écht verder te helpen op gebied van social media. Hierbij werk ik graag vanuit een stevig fundament om op lange termijn bij te kunnen dragen aan de doelstelling(en) van het bedrijf.

Favoriete quote: "What we fear doing most is usually what we most need to do"

Lievelingseten: Massaman curry.

Favoriete vakantiebestemming: Azië.
Jordy Social Marketing Experts
Jordy Buijs
Mede-eigenaar

LATEN WE SAMEN AAN DE SLAG GAAN

Ben jij klaar om te groeien?