Social media content creatie

Om jezelf als bedrijf te onderscheiden is het belangrijk dat je content produceert die interactie oplevert en past bij je merk.

Om jezelf als bedrijf te onderscheiden is het belangrijk dat je content produceert die interactie oplevert en past bij je merk. Zo verhoog je niet alleen je bereik maar draag je ook je merkwaarden op de juiste manier uit en verhoog je herkenbaarheid. Hierbij is het natuurlijk van belang dat je dit op een professionele manier doet.

Vanuit de social media strategie bepalen je welke content je gaat inzetten om je doelstellingen te behalen en je doelgroepen te bereiken. Hierna is het zaak om praktisch met het creëren van content aan de slag te gaan. Hiervoor zijn een aantal zaken van belang:

  • Content dient altijd gemaakt te worden volgende bestaande huisstijl regels. We letten hierbij op logo gebruik, tone-of-voice en gebruiken de juiste kleurcodes.
  • Wij werken het liefst met eigen gemaakte content op basis van bestaand beeldmateriaal of beelden die we uit een foto- of video shoot halen. Wij hebben diverse partners die ons hierin ondersteunen.
  • We zorgen er altijd voor dat de content op social media aansluit op uitingen op andere marketing kanalen. Zo zorgen we voor herkenbaarheid op alle touchpoints.
  • Kanaal specifieke content zorgt ervoor dat je optimaal bijdraagt aan de doelstellingen en een passende boodschap per kanaal communiceert. We kopiëren dus niet direct content naar alle kanalen, maar tweaken deze zodat de content indien nodig op andere kanalen ook ingezet kan worden.

LATEN WE AAN DE SLAG GAAN

Ben jij er klaar voor om echte resultaten te halen?