Vacature: Social Media Manager

Bij Social Marketing Experts zijn we op zoek naar een enthousiaste Social Media Manager om ons team te versterken. Als Social Media Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van effectieve social media strategieën die de online aanwezigheid van ons klanten vergroten. 

 

De functie

Als social media manager ga je aan de slag om onze klanten te helpen met diverse social media uitdagingen. Het doel is hierbij altijd om bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten. De werkzaamheden die hierbij horen zijn:

Wie ben jij?

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein maar ambitieus social media bureau uit Etten-Leur. Vandaar ook deze openstaande vacature. Vanaf april 2022 tot nu is ons team gegroeid van 2 naar 5 medewerkers. Inmiddels groeien we dermate hard dat we op korte termijn op zoek zijn naar een fulltime medewerker.

 

Wat doen wij?

Met Social Marketing Experts helpen we bedrijven om echt stappen te maken met social media. Dit doen we altijd met een strategische fundering, maar vooral door te ontdekken op welke manier we de meeste impact kunnen maken. De doelstelling van onze klant staat hierbij altijd centraal. Praktisch gezien betekent dit dat we social media werkzaamheden uit handen nemen, maar het kan ook zijn dat we medewerkers trainen om uiteindelijk zelfstandig of onder begeleiding aan de slag te gaan met social media.

Onze klanten zitten met name in het MKB in diverse branches van B2B dienstverlening tot automotive en webshops, maar we werken ook voor een aantal corporate bedrijven. Variatie is er dus genoeg 😉 Naast deze klanten hebben we ook diverse online marketingbureaus als klant die we helpen om medewerkers op te leiden tot met name social advertising helden of springen we in als specifieke social media kennis intern ontbreekt.

Waarom zou je voor ons moeten kiezen?

Ambitie

We zijn dan wel een klein bureau, maar daardoor niet minder ambitieus. Het is ons doel om binnen 3 jaar door te groeien naar een middelgroot bureau met echte vakspecialisten.

Leren

Er valt enorm veel te leren! Bij elkaar hebben we 14 jaar social media ervaring waarbij we voor meer dan 100 verschillende bedrijven hebben gewerkt. Letterlijk van de bakker op de hoek tot de grote bekende bedrijven en A-merken in Nederland. Met deze kennis in huis kunnen we je heel veel leren op zowel strategisch als praktisch niveau.

Functie

Onze ervaring leert dat het werken in een klein bedrijf erg leerzaam kan zijn. Je functie is niet afgekaderd, maar wordt in overleg met je afgestemd op jouw expertises en interesse. Uiteraard is er een standaard pakket van werkzaamheden dat aansluit op de functie, maar er is altijd ruimte voor overleg voor een passende invulling. Het is vooral ons doel dat jij binnen je functie kunt excelleren. 

Extra’s

Naast een salaris bieden we onze toekomstige social marketing experts graag leuke extraatjes als:

Heb je vragen over onze openstaande vacature? Neem dan contact met ons op.

Vacature social media manager

Kom jij bij de leukste social marketing experts in de regio werken?

Gegevens

Dien onderstaand jouw motivatie en CV in en misschien spreken we elkaar snel 🙂